Laat het lekker opsturen

Valt jouw bezorg adres buiten ons eigen bezorg gebied, geem probleem! Jouw bestelling wordt dan verzonden met de post.
Wij verzenden met postbedrijf Shiplee.

Wij verzenden voor nu alleen binnen Nederland.

Levertijd:
Geef je bestelling door van dinsdag t/m vrijdag voor 9:00 uur  = de zelfde avond in huis (houd rekening met één dag vertraging)

Bestellingen besteld op vrijdag na 9:00 uur, zaterdag, zondag en maandag worden altijd dinsdag pas verzonden.

Datum: 
Geef bij opmerkingen tijdens afrekenen door op welke datum wij je betellingen moeten verzenden. Geef je niks door dan verzenden wij je bestelling de eerst volgende verzenddag.

Bezorging: 
Shiplee bezorgd alleen in de avond tussen 17:00 en 22:30, je ontvangt van hun een track en trace code via de mail.

Goed om te weten: 
Omdat donuts en sweets breekbaar zijn worden alle sweets goed verpakt waardoor donut boxen of sweet boxen er anders uit kunnen zien dan op foto's die je ziet op onze website en social media. Je ontvangt ook geen box bij je bestelling


Advies: 
Wil jij een grote of belangrijke bestelling plaatsen voor een verjaardag, babyshower of een ander belangrijk feestje dan adviseren wij om je bestelling op te komen halen, is dit echt niet mogelijk? laat je bestelling dan 2 dagen eerder bezorgen (voorbeeld: zaterdag nodig, donderdag bezorgen) helaas heeft onze pakketdienst de laatste weken vaker last van vertraging. Wij zijn niet aansprakelijk bij vertraging of fouten van onze pakketdienst en helaas kunnen wij je bestelling ook niet vergoeden.